Ontwerpbestemmingsplan ‘Pastorie Rodenborchweg’, Rosmalen

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Pastorie Rodenborchweg’ met bijbehorende stukken met ingang van 6 september 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit ontwerpbestemmingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Wijziging bestemming en bouwvlak

Aanleiding voor het (ontwerp)bestemmingsplan 'Pastorie Rodenborchweg' is het plan voor de herontwikkeling van het perceel dat ligt tussen de Sint-Lambertuskerk en het perceel aan de Rodenborchweg 4 in Rosmalen. Het is een plan om een pastorie met woonfunctie te realiseren. Om de pastorie mogelijk te maken, moet de bestemming van het perceel worden gewijzigd. De huidige bestemmingen zijn: 'voorerf', 'vrijstaande en/of dubbele eengezinshuizen met bijbehorende erven' en 'onbebouwbaar achtererf'. De pastorie heeft een maatschappelijke functie. Vandaar dat de bestemmingen moeten worden gewijzigd in 'maatschappelijk'. Naast de bestemmingswijziging is het voor het plan ook nodig dat het bouwvlak wordt verplaatst. Het bouwvlak ligt in het huidige bestemmingsplan aan de voorzijde/zuidzijde van het perceel. De pastorie staat aan de noordelijke zijde van het perceel ingepland.

Reageren

Iedereen kan gedurende bovengenoemde termijn een schriftelijke zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ 's-Hertogenbosch. Ook kan iedereen mondeling een zienswijze naar voren brengen. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met J. Blonk van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 96 13.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 3 september 2010

Naar boven