Uitwerkingsplan ‘Uitvaartcentrum Harinxmaland’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sneek maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat college van Sneek in haar vergadering van 4 augustus 2010 het uitwerkingsplan ‘Uitvaartcentrum Harinxmaland’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt ten noordwesten van Sneek. Het plangebied grenst aan het buitengebied van de gemeente Sneek en aan de Stadsrondweg - noord. Het doel van dit uitwerkingsplan is om de bouw van een uitvaartcentrum/crematorium mogelijk te maken. Het uitwerkingsplan bestaat uit een toelichting, regels en de verbeelding.

Digitaal bestemmingsplan

Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 dan ook verplicht bestemmingsplannen digitaal beschikbaar te stellen. U kunt het digitale uitwerkingsplan ‘Uitvaartcentrum Harinxmaland’ tevens digitaal bekijken op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. De digitale planbestanden van het uitwerkingsplan ‘Uitvaartcentrum Harinxmaland‘ zijn te downloaden op de volgende weblocatie:

http://ruimtelijkeplannen.sneek.nl/B315B1BF-283D-4288-A537-915F01A3F1CC

Naar boven