Ontwerpbestemmingsplan Tuincentrum Menaam

Burgemeester en wethouders van Menaldumadeel maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Tuincentrum Menaam en de hierbij bijbehorende stukken vanaf 6 september 2010 gedurende zes weken ter inzage liggen bij de centrale balie. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.menaldumadeel.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van en de verbetering van de parkeersituatie bij het bestaande tuincentrum aan de Bitgumerdyk 10a te Menaam.

Zienswijzen

Alvorens het plan vast te stellen wordt eenieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk of per e-mail zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan naar voren te brengen.

Reacties kunnen kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, postbus 3, 9036 ZW Menaam of gemeente@menaldumadeel.nl. Tevens bestaat de mogelijkheid om binnen de termijn mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM, telefoon (0518) 452900.

Menaam, 3 september 2010

Burgemeester en wethouders van Menaldumadeel,

de secretaris,

J.G. Kramer.

De burgemeester,

G. van Delft-Jaasma.

Naar boven