Ontwerpbestemmingsplan Herziening verblijfsrecreatieterrein Het Wieskamp

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 8 september 2010 gedurende zes weken tot en met 19 oktober 2010 het ontwerpbestemmingsplan herziening verblijfsrecreatieterrein Het Wieskamp ter inzage ligt.

Doel van dit plan is het planologisch mogelijk maken van een uitbreiding van het recreatieterrein Het Wieskamp, bestaande uit natuuraanleg, 12 standplaatsen voor verhuurchalets en een tweede bedrijfswoning. In het bestemmingsplan voor deze uitbreiding is tevens een ontheffing opgenomen voor een uitbreiding tot 20 standplaatsen. Aan die ontheffing zijn voorwaarden verbonden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede onze site www.winterswijk.nl/wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen buitengebied.

Zienswijzeprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Burgemeester en wethouders.

Winterswijk, 7 september 2010

Naar boven