Ontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Zandkant’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningen Zandkant’ en de bijbehorende stukken met ingang van maandag 6 september 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal te raadplegen via www.bernheze.org en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan ligt in het buitengebied en voorziet in de bouw van vier woningen. Het momenteel onbebouwde perceel ligt aan de Zandkant in Heeswijk-Dinther. Het nu geldende bestemmingsplan is Buitengebied.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk bij de gemeente kenbaar maken. De schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch, ter attentie van afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken. Indien u de zienswijze mondeling wilt indienen kunt u contact opnemen met de afdeling,(0412) 45 88 88.

Naar boven