Ontwerpbestemmingsplan Stammerdijk 35

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat met ingang van 3 september 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Stammerdijk 35’ ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd een juridisch-planologisch kader te bieden voor het vervangen van de bestaande vrijstaande woning door een twee-onder-een-kap woning. De bestemmingsplanherziening is nodig, omdat de situering van de nieuwe bebouwing in strijd is met het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Diemen’.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 3 september tot en met 14 oktober 2010 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het plan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met mevrouw Caro (bij voorkeur via e-mail h.caro@diemen.nl en anders telefonisch 020-3144772).

Naar boven