Projectbesluit Weidestraat te Schimmert (eerste fase)

Ten behoeve van de realisatie van 10 woningen aan de Weidestraat te Schimmert is een aanpassing van het planologische kader noodzakelijk. De ontwikkeling is immers voor wat betreft het aantal woningen in strijd met het ter plaatse vigerende bestemmingsplan. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de realisatie mogelijk te maken door toepassing van een planologische procedure als bedoeld in artikel 3.10 e.v. Wet ruimtelijke ordening (‘projectbesluit’). Ten behoeve van het planologische besluit heeft derhalve het ontwerpprojectbesluit (inclusief alle bijbehorende stukken) conform afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht vanaf 16 december 2010 voor een periode van 6 weken, plus één in verband met kerst, ter inzage gelegen.

Thans maken burgemeester en wethouders van Nuth bekend dat zij op 24 augustus 2010 hebben besloten een projectbesluit te nemen om zo de gewenste realisatie van 10 woningen mogelijk te maken.

Het genomen besluit (inclusief bijbehorende stukken) ligt vanaf 2 september 2010 ter inzage bij de balie bouwzaken (gemeentehuis) van maandag tot en met vrijdag van 8.30–12.00 uur en donderdagmiddag van 14.00–16.00 uur. Tevens is een en ander elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende 6 weken kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Maastricht, sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6202 BZ te Maastricht, faxnummer 043-3438761.

Naar boven