Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Delden-Zuid, herziening Kievitstraat ong.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van de gemeentelijke inspraakverordening bekend dat met ingang van 2 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Delden-Zuid, herziening Kievitstraat ong.’.

Het opgestelde bestemmingsplan maakt de bouw van zes woningen ter plaatse van het voormalig bergbezinkbassing aan de Kievitstraat juridisch-planologisch mogelijk.

Het voorontwerp (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het voorontwerpbestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.KNxDDNxKievitstr-VO20

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/plannen/NL.IMRO.1735.KNxDDNxKievitstr-/NL.IMRO.1735.KNxDDNxKievitstr-VO20/

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden over het voorontwerp schriftelijk of mondeling (op afspraak) een inspraakreactie kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Over het voorontwerp zal geen aparte inloopbijeenkomst worden gehouden.

1 september 2010

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven