Voorbereidingsbesluit ‘Vorden, Havo-terrein e.o.’

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 26 augustus 2010 besloten een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Vorden Centrum en Oost 1994’ voor te bereiden. Het besluit treedt in werking op 1 september 2010.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op het voormalige Havo-bedrijfsterrein en directe omgeving in Vorden, dat globaal wordt begrensd door de Burgemeester Galleestraat (zuidzijde), de Almenseweg (westzijde), de spoorlijn Zutphen–Winterswijk (noordzijde) en het stationsplein (oostzijde).

Het besluit met bijbehorende stukken ligt voor eenieder ter inzage.

U kunt het besluit op de volgende manieren inzien:

  • digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.VB00004-VG01. Het besluit bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.VB00004-/NL.IMRO.1876.VB00004-VG01.

  • op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het besluit en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Hengelo (Gld.), 1 september 2010.

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven