Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Harensestraat 8a in Ommeren (visvijvers)’

De gemeente Buren maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Harensestraat 8a in Ommeren (visvijvers)’ ter inzage ligt.

Wat regelt het bestemmingsplan?

Het ontwerpbestemmingsplan maakt uitbreiding van forellenvijver De Kamphoeve mogelijk. Bij deze uitbreiding gaat het om drie visvijvers met een gezamenlijk oppervlak van 4.500 m2. Deze gronden zijn momenteel in gebruik als agrarisch gebied. De locatie is gelegen aan de Harensestraat 8a, ten zuidoosten van Ommeren.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Harensestraat 8a in Ommeren (visvijvers)’ met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. De periode loopt van donderdag 2 september 2010 tot en met woensdag 13 oktober 2010. Het geheel ligt voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis, De Wetering 1 in Maurik (dagelijks open van 9 tot 12 uur).

Het plan is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.buren.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.BUIBP20100002-on01.GML.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Binnen de hiervoor genoemde termijn van zes weken kan iedereen zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 0344-579279).

Maurik, 1 september 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren.

Naar boven