Wijzigingsplan Torenweg 20, Rockanje

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat zij op 30 augustus 2010 hebben vastgesteld het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied Westvoorne’ met betrekking tot het perceel Torenweg 20 te Rockanje met toepassing van de wijzigingsprocedure van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 8 lid 4.2 van het betreffende bestemmingsplan.

Met het genoemde wijzigingsplan is het agrarische bouwvlak van het perceel Torenweg 20 te Rockanje gedeeltelijk gewijzigd in een bouwvlak met de bestemming ‘Woondoeleinden’. Het resterende deel van het bouwvlak heeft de bestemming ‘Agrarisch gebied met landschappelijke waarde’ gekregen.

Bovengenoemd definitieve wijzigingsplan ligt vanaf morgen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Rockanje (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en woensdag tevens van 13.30 tot 18.30 uur) gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van de afdeling VROM (kamer 0.26). Het definitieve wijzigingsplan ligt ook digitaal ter inzage (zie www.ruimtelijkeplannen.nl).

Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het wijzigingsplan in werking treedt daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, treedt dit besluit niet eerder in werking dan nadat op dit verzoek is beslist.

Rockanje, 1 september 2010

De burgemeester en wethouders van Westvoorne.

Naar boven