Wijzigingsplan Honswijckerpad

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied ten oosten van de Vecht’, geodgekeurd d.d. 6 juni 1995 is gewijzigd in verband met de creatie van een nieuw agrarisch bouwvlak voor de firma van der Kroon aan het verlengde van de Reaalspolderweg (het Honswijckerpad) in de Keverdijksepolder. Het bouwvlak is bestemd voor een veeteeltbedrijf inclusief opstallen en de bedrijfswoning.

De mogelijkheid tot de wijziging van het bestemmingsplan is opgenomen in artikel 27 lid 1 van de planvoorschriften.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ligt vanaf 2 september voor een periode van 6 weken ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor. Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Daarom kunnen alleen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven