Bestemmingsplan Buitengebied 1994 Bathmen, ‘wijziging bouwperceel Oxersteeg 29–31’

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat zij op grond van artikel 3.6. lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening het volgende wijzigingsplan heeft vastgesteld:

  • bestemmingsplan Buitengebied 1994 Bathmen, ‘wijziging bouwperceel Oxersteeg 29–31’.

voor de verplaatsing en vergroting van een bouwperceel ten behoeve van de uitbreiding van een kraamzeugenstal aan de Oxersteeg 29–31 te Deventer.

De naamgeving Bestemmingsplan Deventer, Buitengebied landbouwontwikkelingsgebieden 2009, ‘wijziging bouwperceel Oxersteeg 29–31’ van het ontwerp van dit wijzigingsplan in de eerdere bekendmaking, is niet correct geweest.

Inzien

Het besluit tot het vaststellen van het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt van 2 september tot en met 13 oktober 2010 ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, in Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259) en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70.

U kunt het plan ook inzien op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Reageren

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het wijzigingsplan heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijzen naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven