Ontwerpbestemmingsplan ‘5e herziening BP Woongebieden Woensdrecht en Hoogerheide, Lichtmasten WVV’

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘5e herziening BP Woongebieden Woensdrecht en Hoogerheide, Lichtmasten WVV’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt de plaatsing van 8 lichtmasten rond het sportveld van WVV aan de Fortuinstraat te Woensdrecht mogelijk.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage vanaf 2 september 2010 gedurende een periode van zes weken, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 0164-611 111 kan het ontwerp ook worden ingezien op maandag tot en met donderdag van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Ook is het ontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op ‘www.woensdrecht.nl’ onder de ‘Wonen & leven’ vervolgens ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Ruimtelijke plannen in procedure’.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan eenieder omtrent het ontwerp zienswijzen inbrengen bij de Gemeenteraad van Woensdrecht, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide of via het e-mailadres ‘gemeente@woensdrecht.nl’ onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lichtmasten WVV’.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer K. Kegel. Zijn directe telefoonnummer is (0164) 61 13 54.

Verkrijging

Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten een afschrift van genoemd ontwerpbestemmingsplan op het gemeentehuis (Centrale Balie) worden verkregen.

Hoogerheide, 1 september 2010

Naar boven