Ontwerpbestemmingsplan ‘Het Holtien te Eemster’

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, maken B&W bekend dat met ingang van donderdag 2 september 2010 bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Het Holtien te Eemster’, met de daarbij behorende stukken. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend onder nr. L 404 in Dwingeloo, plaatselijk bekend als ‘Het Holtien’, met het doel kwaliteitverbetering en waterberging te bewerkstelligen alsmede een woning te realiseren op het perceel.

Zienswijze: tot en met 13 oktober 2010 kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via onderstaand telefoonnummer.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, tel. (0521) 349 349 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven