Ontwerpbestemmingsplan Buitenplaats, Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening, bekend dat voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Buitenplaats.

Wat beoogt dit plan?

Het plan beoogt het actualiseren van de planologische situatie aan de Statisonsweg 389a.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 1 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak ’s middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de sector Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Daarnaast vindt u een digitale weergave van dit bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website, www.scherpenzeel.nl (onder Bouwen, wonen en veiligheid\bestemmingsplannen).

Hoe kunt u reageren?

Zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kunnen gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 12 oktober 2010) door eenieder bij de gemeenteraad van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel kenbaar worden gemaakt. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sector Grondgebied via het secretariaat telefoonnummer: (033) 277 23 24.

Scherpenzeel, 26 augustus 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

V.J.M. van Arkel,

secretaris (wnd.).

J.J.H. Colijn-de Raat,

burgemeester.

Naar boven