Vastgesteld wijzigingsplan ‘Overeindseweg 33 Nieuwegein’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 2 september 2010 tot en met 13 oktober 2010, voor eenieder ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ‘Overeindseweg 33 Nieuwegein’ met bijbehorende stukken. Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Overeindseweg 33 Nieuwegein’ maakt het mogelijk om een agrarisch bouwvlak te vergroten om daarmee uitbreiding van het fruitbedrijf in de toekomst mogelijk te maken. Het plangebied van het wijzigingsplan Overeindseweg ligt in het oosten van Nieuwegein aan de Overeindseweg 33.

Iedere werkdag tussen 8.30 uur en 13.00 uur en op woensdag doorlopend van 8.30 uur tot 20.00 uur kunt u in de Stadswinkel loket Bouwen, Martinbaan 2 te Nieuwegein, het bovengenoemde vastgestelde bestemmingsplan inzien.

Tegen het vastgestelde plan kan gedurende de bovengenoemde terinzagetermijn (beroepstermijn) beroep worden ingesteld door:

  • a. een belanghebbende die tijdig zienswijzen hebben ingediend, alsmede door,

  • b. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze heeft ingebracht.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag binnen de genoemde periode van zes weken dat het besluit ter inzage ligt.

Tevens kan door diegene die beroep heeft ingesteld, binnen de beroepstermijn, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit van Gedeputeerde Staten betreffende goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij voornoemde afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nieuwegein, 1 september 2010

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven