Inspraakprocedure voorontwerpbestemmingsplan ‘Gemaal Harnaschpolder’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Gemaal Harnaschpolder met ingang van 3 september 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Genoemd document is tijdens de termijn van terinzageligging ook digitaal te raadplegen op www.middendelfland.nl → Actueel → Stukken ter inzage.

Het plangebied Gemaal Harnaschpolder bestaat globaal uit een gemaal op de grens van Harnaschpolder-Noord 1e fase en het zogenaamde Scharnier in de Harnaschpolder dat direct grenst aan Den Hoorn en de uitbreidingswijk Look-West.

Tijdens de termijn van terinzageligging kunnen door belanghebbenden mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, inspraakreacties worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden onder vermelding van ‘voorontwerpbestemmingsplan Gemaal Harnaschpolder’. Voor mondelinge reacties kan men terecht via telefoonnummer (015) 380 41 11, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Schipluiden, 2 september 2010

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,

A. Hoeksema.

Naar boven