Vastgestelde wijziging bestemmingsplan Buitengebied, betreft vastgestelde wijziging bouwblok Gedeputeerde Laanweg 67

Burgemeester en wethouders van Andijk maken bekend dat zij met gebruikmaking van artikel 11, 6e lid onder b van het bestemmingsplan Buitengebied 2003 en 2003, 1e herziening 2009 het bouwblok Agrarische doeleinden Aa aan de Gedeputeerde Laanweg 67 hebben verlengd met 10 meter over de gehele breedte van het bouwblok. Deze wijziging komt overeen met het ontwerp.

Het besluit ligt ingaande 2 september 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen en wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.andijk.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend en de vastgestelde wijziging wijkt niet af van het ontwerp. Daarom staat tegen de vastgestelde wijziging alleen beroep open voor degenen die kunnen aantonen niet in staat te zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerp in te dienen. Beroep kan worden ingesteld binnen de termijn van ter inzagelegging bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak , Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan als beroep wordt ingesteld ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Andijk, 1 september 2010

Burgemeester en wethouders van Andijk,

secretaris,

A. Oortgiesen.

Burgemeester,

A. Streumer.

Naar boven