Ontwerpprojectbesluit Zelder 1 te Ven-Zelderheide

Ontwerpprojectbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gennep maken op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Zelder 1’ met ingang van 2 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Dit ontwerpprojectbesluit voorziet in een planologische regeling voor het bouwen van enkele opslagloodsen en overkappingen op de locatie Zelder 1 te Ven-Zelderheide.

In samenhang met genoemd projectbesluit ligt tegelijkertijd ter inzage de ontwerpvergunning voor de bouw van een opslagloods, projectsluis, luifel, enkele overkappingen en een afhang. Het college is voornemens om deze bouwvergunning te verlenen conform artikel 40 Woningwet.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpprojectbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en alle bijbehorende stukken worden voor eenieder met ingang van 2 september 2010 gedurende zes weken op de volgende wijze ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0907.PB10013Zelder1BUI-ON01De bronbestanden zijn beschikbaar via de volgende link: http://ro-online.robeheer.nl/0907/C9BF96E6-EC0B-4BAB-BB04-1E286ED1F90C/

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website www.gennep.nl via digitaal loket → bestemmingsplannen → projectbesluit Zelder 1.

  • digitaal en op papier bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Buiten de openingstijden kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0485-494141.

De ontwerpbouwvergunning kan worden ingezien bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen over het ontwerpprojectbesluit. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit in samenhang met de bouwvergunning deze betrekking heeft. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit Zelder 1’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Gennep, 1 september 2010

Burgemeester en Wethouders van Gennep.

Naar boven