Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Pletterij 3’

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf woensdag 1 september 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Pletterij 3’ (NL.IMRO.0576.BP201000008) gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.noordwijkerhout.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Pletterij 3, het pand waar voorheen een bouwmarkt was gevestigd. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de voorgenomen vestiging van een indoorspeeltuin. Het gewenste gebruik van het oude bedrijfsperceel ten behoeve van een indoorspeeltuin is in strijd met het geldende bestemmingsplan. De realisatie van de indoorspeeltuin betreft een functiewijziging van de bestaande bebouwde en onbebouwde gronden en behoeft daarom een nieuw bestemmingsplan.

Gedurende de termijn van zes weken, maar uiterlijk tot en met 12 oktober 2010, bestaat voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het bestemmingsplan deze betrekking heeft.

Noordwijkerhout, 31 augustus 2010

Naar boven