Ontwerpbestemmingsplan Holstmeerweg 1 Leeuwarden

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), in relatie tot afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Holstmeerweg 1 (De Veilige Veste) met de bijbehorende stukken met ingang van 2 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de frontoffice Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (telefoon 14 058). Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van de opvang van Fier Fryslân voor vrouwelijke slachtoffers van afhankelijkheidsgerelateerd geweld. De opvang is voorzien op het perceel aan de Holstmeerweg 1 te Leeuwarden (het voormalige politiebureau). Tevens wordt hier het kantoor van Fier Fryslân ondergebracht. Het ontwerp van het bestemmingsplan bevat een toelichting, een plankaart en regels, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan Gemeenteraad van Leeuwarden, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Holstmeerweg 1 (De Veilige Veste)’. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via telefoonnummer 14 058 een afspraak worden gemaakt. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn om termijnoverschrijding te voorkomen.

Deze kennisgeving, het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl. onder de knop ‘Zoek op thema’, thema ‘Wonen en leefomgeving’, subthema ‘Ruimtelijke plannen’/‘Ruimtelijke plannen in procedure’.

Naar boven