Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding begraafplaats Groene- of Willibrordkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maken bekend dat, in het kader van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 2 september 2010, gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage liggen:

Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding begraafplaats Groene- of Willibrordkerk, met bijbehorende stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de uitbreiding van de begraafplaats van de Groene- of Willibrordkerk, even ten noorden van het Oegstgeester Kanaal in het noordwesten van Oegstgeest. Het plangebied ligt tussen de rijksweg A44 en de Haarlemmerstraatweg. Het populierenbos is aan de noordoostzijde de plangrens. Aan de zuidzijde valt de parkeerplaats van de huidige begraafplaats in het plangebied en vormen de eigendomsgrenzen van gronden van de gemeente Oegstgeest de zuidgrens.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 2 september tot 14 oktober 2010 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien via de gemeentelijke website www.oegstgeest.nl en landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende deze terinzagetermijn kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven