Vaststelling wijzigingsplan Industrieterrein Vlissingen-Oost 1994, tweede wijziging, windturbinepark Kloosterboer

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken op grond van artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat bij besluit van 31 augustus 2010 het wijzigingsplan ‘Industrieterrein Vlissingen-Oost 1994, tweede wijziging, windturbinepark Kloosterboer’ ongewijzigd is vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan ‘Industrieterrein Vlissingen-Oost 1994, tweede wijziging, windturbinepark Kloosterboer’ voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het realiseren van een windturbine op het terrein van Kloosterboer, Denemarkenweg 22 in het Sloegebied.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 2 september 2010 gedurende zes weken (t/m 13 oktober 2010) in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen, ter inzage. Daarnaast zijn het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken gedurende de genoemde periode ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.vlissingen.nl.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde artikel 8.2 lid 1 onder c van de Wet ruimtelijke ordening schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Voorts kan de Voorzitter van de Afdeling, indien beroep is ingesteld, op verzoek van een belanghebbende die tevens beroep heeft ingesteld, een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven