Ontwerpbestemmingsplan ‘Smilde – Wittewijk 7’

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 2 september 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Smilde – Wittewijk 7’ ter inzage ligt. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan vormt het initiatief de bestaande vervallen woning te slopen en hiervoor een nieuwe woning terug te bouwen.

Ter inzage

De betreffende stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij de gemeentewinkel in Beilen (Raadhuisplein 1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat voor eenieder de mogelijkheid een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar postbus 24, 9410 AA Beilen. U kunt ook gebruikmaken van een zienswijzenformulier dat bij de gemeentewinkel verkrijgbaar is. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, mw. T.K. Postma, tel. (0593) 539 222. Ook voor meer informatie kunt u terecht bij mw. T.K. Postma.

Naar boven