Vaststelling projectbesluit Standplaats Prinses Beatrixstraat

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen ten behoeve van:

het oprichten van een standplaats op het perceel kadastraal bekend Gemeente Mook en Middelaar sectie D, nummer 877 en gemeentelijk bekend Prinses Beatrixstraat ongenummerd te Mook.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 1 september 2010 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Mook en Middelaar, Raadhuisplein 6, 6585 AP Mook. De stukken zijn digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.pb10001prBeMOO-VA01).

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit tijdig een zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit geen zienswijze te hebben ingebracht, kunnen tegen dit projectbesluit gedurende de termijn waarop het besluit ter inzage ligt beroep instellen bij de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

Mook, 31 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar,

R.J. Persoon,

burgemeester.

P.G. van der Horst,

secretaris.

Naar boven