Wijziging bestemmingsplan art. 3.6 Wro Meppel

Burgemeester en wethouders van Meppel maken bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Meppel, Binnenstad (Deelgebied I) 24 zorgeenheden en 3 partnerappartementen aan de Heerengracht 23–24 te Meppel’ ter inzage ligt. Het plan voorziet in de wijziging van de bestemming Bijzondere doeleinden, voorzien van de aanduiding categorie I, van het perceel Heerengracht 23–24 te Meppel, met toepassing van artikel 26 van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Meppel, Binnenstad (Deelgebied I)’ in ‘Wonen met de nadere aanduiding dienstverlening’.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 september tot en met 13 oktober 2010 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage op het Stadskantoor of via www.meppel.nl en ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbesluit bij het College van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het College kenbaar te maken, een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift moet binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan een verzoek voor het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing van het besluit) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep en het verzoek voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meppel, 1 september 2010

Burgemeester en wethouders van Meppel.

Naar boven