Vastgesteld wijzigingsplan bestemmingsplan Achter de Hoven

Burgemeester en wethouders hebben op 24 augustus 2010, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), de wijziging van het bestemmingsplan Achter de Hoven vastgesteld. Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel J.H. Knoopstraat 4 en voorziet in de uitbreiding van een medisch orthopedisch dagbehandelcentrum.

Het vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken liggen vanaf 2 september 2010 voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage bij de front office Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (telefoon 058-233 88 88). Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Belanghebbenden kunnen binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van een wijziging niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Deze kennisgeving, het vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl.

Naar boven