Ontwerpbestemmingsplan Woonwijken Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 2 september 2010 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonwijken’, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → wonen & omgeving → bestemmingsplannen → bestemmingsplan Woonwijken en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Woonwijken’ omvat alle bestaande woonwijken van de kern Montfoort, met uitzondering van Hofland-Oost, Hofdijk-Doeldijk en Binnenstad. Het bestemmingsplan vormt een actualisering van de verouderde bestemmingsplannen die op dit moment gelden voor de woonwijken van Montfoort. Hiermee wordt voldaan aan het bepaalde in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening. Tevens regelt het bestemmingsplan de realisatie van zeven vrijstaande woningen op het perceel ten zuiden van Johan de Ridderlaan nummer 1.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor eenieder de gelegenheid om tot en met woensdag 13 oktober 2010 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer (0348) 476 400.

Montfoort, 1 september 2010

Naar boven