Ontwerp partiële herziening van het bestemmingsplan Stiens – bedrijventerrein Middelsee ter inzage

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van 1 september 2010 gedurende 6 weken (tot en met 12 oktober 2010) in het gemeentehuis (bij de receptie), Ljipstrjitte 1 te Stiens, tijdens openingstijden ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening van het bestemmingsplan Stiens – Bedrijventerrein Middelsee. Het plan en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien via onze gemeentelijke website www.gemeenteleeuwarderadeel.nl

Het plan maakt het mogelijk dat, na het doorlopen van een vrijstellingsprocedure, de gronden en bouwwerken tevens worden gebruikt voor de uitoefening van hobbymatige activiteiten gelijkwaardig aan bedrijfsactiviteiten in de milieucategorie 1 en 2 (lichte bedrijvigheid).

Gedurende bovenstaande termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad van de gemeente Leeuwarderadeel, Postbus 24, 9050 AA Stiens. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het cluster VROM na telefonische afspraak via telefoonnummer 058-257 6670.

Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan heeft in het kader van de inspraakfase ter inzage gelegen. Ten opzichte van dit voorontwerp zijn geen wijzigingen aangebracht in het thans ter inzage liggende ontwerpbestemmingsplan.

Stiens, 30 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel,

E.J. ter Keurs,

burgemeester.

J.J. Kingma,

secretaris.

Naar boven