Vastgesteld projectbesluit ‘vakantieappartementen Bergstraat 19 Sweikhuizen’

Burgemeester en Wethouders van Schinnen maken bekend dat zij in de vergadering van 10 augustus 2010 een projectbesluit hebben vastgesteld ten behoeve van de realisering van twee vakantieappartementen op het adres plaatselijk bekend Bergstraat 19 te Sweikhuizen.

Genoemd vastgesteld projectbesluit ligt vanaf 2 september 2010 voor eenieder gedurende een termijn van zes weken ter inzage op de sector Publiek van de gemeentesecretarie, Scalahof 1 te Schinnen. De secretarie is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur, behalve de woensdagmorgen en woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit hebben ingediend en het niet eens bent met de inhoud van dit besluit kunnen binnen zes weken na bekendmaking beroep instellen bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht door het indienen van een beroepschrift. Dit beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste het volgende te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Schinnen, 1 september 2010

Naar boven