Ontwerpbestemmingsplan ‘Seniorenwoningen Steinhagenstraat – Bosschekampstraat, Sevenum’

In de kern Sevenum ligt het perceel Steinhagenstraat 15a, de voormalige Schleckerlocatie. Door de eigenaar van het perceel is een initiatief ingediend voor de bouw van vier seniorenwoningen.

Het huidige bestemmingsplan maakt de bouw van vier seniorenwoningen niet mogelijk. In dit ontwerpbestemmingsplan worden de nieuwe bestemmingen voor deze locatie wettelijk geregeld, waardoor bouw- en gebruiksmogelijkheden ontstaan ten behoeve van de vier genoemde seniorenwoningen.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat met ingang van 27 augustus 2010 voor de duur van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Seniorenwoningen Steinhagenstraat – Bosschekampstraat, Sevenum’ ter inzage ligt.

Het plan ligt op de gebruikelijke openingstijden ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis (Wilhelminaplein 6 te Horst). De openingstijden van de informatiehoek zijn van maandag 09.00–12.00 uur en van 14.00–19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00–12.00 uur en van 14.00–17.00 uur.

Daarnaast wordt het ontwerpbestemmingsplan gepubliceerd op de website www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk. U kunt deze richten aan Burgemeester en Wethouders van Horst aan de Maas, Postbus 6005, 5960 AA Horst onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Seniorenwoningen Steinhagenstraat – Bosschekampstraat, Sevenum’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte (077-4779 777).

Horst, 26 augustus 2010

College van burgemeester en wethouders,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven