Ontwerpbestemmingsplan ‘Overasselt, Kruisbergsestraat 1’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het wijzigen van de bestemming van het perceel Kruisbergsestraat 1 in Overasselt het ontwerpbestemmingsplan ‘Overasselt, Kruisbergsestraat 1’ is opgesteld.

Het plan voorziet in de legalisering van twee wooneenheden die zijn gerealiseerd in het pand, dat eerder in gebruik was als praktijkruimte.

procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend.

Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerp-vaststellingsbesluit alsmede de onderliggende onderzoeken zijn vanaf donderdag 2 september 2010 tot en met woensdag 13 oktober 2010 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn tevens digitaal (in pdf-formaat) beschikbaar op www.heumen.nl

reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer (024) 358 83 45.

Malden, 31 augustus 2010

Naar boven