Ontwerpbestemmingsplan Donckse Velden

Burgemeester en wethouders van Ridderkerk maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 27 augustus 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 7 oktober 2010) voor eenieder ter inzage ligt en digitaal is te raadplegen het ontwerp van het bestemmingsplan Donckse Velden met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit tot vaststelling.

Het bestemmingsplan heeft globaal aangeduid betrekking op het gebied, dat ligt ten noorden van de Rotterdamseweg tussen de bebouwing van de wijken Bolnes en Slikkerveer en de Nieuwe Maas.

Het plan is opgesteld met het doel:

  • 1. de nu geldende bestemmingsregelingen te actualiseren

  • 2. enkele nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken in relatie tot het Huijs ten Donck

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is gedurende de hiervoor aangegeven termijn van terinzageligging te bekijken:

  • op de website van de gemeente Ridderkerk www.ridderkerk.nl/ planinprocedure

  • via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • in het Gemeentelijk Service Centrum bij de balie Bouwen en Wonen in papieren vorm (Koningsplein1).

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Ridderkerk, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk.

Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen dient u op tijd een afspraak te maken met de afdeling stedelijke ontwikkeling, Mevr. P.L. van Pagee, telefoonnummer 0180-451 217.

Ridderkerk, 26 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Ridderkerk.

De secretaris,

De burgemeester,

Naar boven