Bestemmingsplan ‘Dorpshart Vierpolders’ Onherroepelijk

Het door de gemeenteraad van Brielle op 8 juni 2010 vastgestelde bestemmingsplan “Dorpshart Vierpolders” heeft vanaf 18 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn is geen beroep ingesteld of een verzoek om schorsing of voorlopige voorziening ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan is daardoor onherroepelijk geworden.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Dorpshart Vierpolders’ ligt tussen Dijckpotingen en de H.W. Croeslaan. Het doel van het bestemmingsplan is om een multifunctioneel gebouw met daarin ondergebracht het dorpshuis, een sportzaal, de basisschool ‘De Tiende Penning’ met peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, 12 zorgwoningen en commerciële ruimten op de huidige plaats van het dorpshuis mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren ( van 8.00 tot 12.30 uur) in het Stadskantoor, Slagveld 36 te Brielle. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de website van de gemeente: www.brielle.nl onder Plannen en Projecten/bestemmingsplannen.

Naar boven