Ontwerpstructuurvisie Landelijk Gebied ligt ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH maken bekend dat vanaf woensdag 25 augustus 2010 het ontwerp van de structuurvisie Landelijk Gebied van de gemeente Bergen zes weken ter inzage ligt.

U kunt het ontwerp tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis (Jan Ligthartstraat 4, Alkmaar). Daarnaast is het plan in te zien via de website www.bergen-nh.nl (onder Wonen, werken en leven) en de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Er worden inloopavonden georganiseerd over het ontwerp van de structuurvisie van het landelijk gebied. De avonden zijn van 19.00 tot 21.00 uur.

Datum

Plaats

Locatie

Dinsdag 31 augustus

Egmond a/d Hoef

Dorpscentrum Hanswijk

Woensdag 1 september

Bergen

De Beeck

Woensdag 8 september

Schoorl

De Oosprong

Tijdens de zes weken kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via het algemene telefoonnummer een afspraak maken met de heer E. de Waard of de heer P. Korstanje van de gemeente: (072) 888 00 00. Van de terinzagelegging en de ingekomen zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Op basis van de zienswijzen wordt vervolgens de gemeenteraad voorgedragen om de structuurvisie Landelijk gebied gemeente Bergen NH vast te stellen, waarschijnlijk tijdens de raadsvergadering in december 2010.

Bergen, 25 augustus 2010

College van Bergen,

secretaris,

R. Groninger.

Burgemeester,

H. Hafkamp.

Naar boven