Ontwerpbesluit Denekamperstraat 41a Ootmarsum

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 27 augustus 2010 gedurende zes weken het volgende ontwerpbesluit voor een bouwvergunning én een projectbesluit ter inzage ligt:

  • ontwerpbesluit ‘Denekamperstraat 41a Ootmarsum’

Het ontwerpbesluit heeft ten doel de realisatie van een vrijstaande woning mogelijk te maken aan het hierboven vermeld adres.

Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerpprojectbesluit én de ontwerpbouwvergunning ligt voor eenieder bij de afdeling Vergunningen ter inzage. Tevens kan het ontwerpbesluit digitaal worden ingezien via www.dinkelland.nl en via de landelijke internetpagina http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.OOTPBDENEKMPSTR41A-0301. De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml. Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA te Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling Vergunningen.

Naar boven