stcrt-2010-1326-001.png Bekendmaking wet milieubeheer Kruisstraat 5 te Herveld

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Overbetuwe maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.8b, vijfde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 5 oktober 2009, met aanvulling op 10 december 2009, heeft Cobb/Hybro medegedeeld dat zij voornemens zijn bestaande stallen aan Kruisstraat 5 te Herveld uit te breiden en te wijzigen. Deze activiteiten zijn onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en Wethouders van Overbetuwe hebben besloten dat door Cobb/Hybro géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor de voorgenomen activiteiten.

Naar de mening van Burgemeester en Wethouders van Overbetuwe leiden de voorgenomen activiteiten, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wet milieubeheer aan de orde worden gesteld.

Inzage stukken

Alle stukken liggen tijdens de openingstijden tot en met 10 maart 2010 ter inzage op de gemeentehuizen van Overbetuwe, Dorpsstraat 67 te Elst en Europaplein 1 te Andelst. Voor inhoudelijke vragen kunt u bellen met mevrouw D. van Gijtenbeek van de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, telefoon (0481) 362 117. Voor algemene vragen kunt u bellen met de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu op telefoonnummer (0481) 362 114.

Naar boven