Vaststelling projectbesluit Harmelerwaard 1 te Harmelen

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in artikel 3.11, tweede lid in samenhang met artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 24 augustus 2010 hun voorgenomen besluit tot vaststelling van het projectbesluit Harmelerwaard 1 Harmelen hebben bekrachtigd. Het projectbesluit heeft betrekking op de verandering van de bestemming voor het genoemde perceel van Veevoederbedrijf naar kantoor/bedrijfsruimte voor een aannemersbedrijf. Het projectbesluit met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket van de gemeente Woerden en is tevens langs elektronische weg in te zien via de website: www.woerden.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

De tegen het ontwerpbesluit ingediende zienswijzen zijn grotendeels overgenomen maar hebben niet hoeven leiden tot het beëindigen van de ingezette procedure. Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Beroep kan worden ingesteld door degenen, die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht.

Beroep moet worden ingesteld binnen zes weken na de dag van publicatie van het besluit bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Utrecht. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daartoe zal een verzoek om voorlopige voorziening moeten worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht. Een dergelijk verzoek moet gelijktijdig met het instellen van beroep binnen de beroepstermijn te worden ingediend.

Naar boven