Ontwerpbestemmingsplan Sportpark Verhoven, eerste herziening

Het college wil het mogelijk maken op sportpark Verhoven volwaardige horeca en maatschappelijke voorzieningen waaronder een buitenschoolse opvang toe te staan. Tevens wil het college het mogelijk maken om met toestemming van het ministerie van Defensie ontheffing op te nemen voor het gebruik van grote glasoppervlakten in munitiezone C.

Bovenstaande plannen zijn strijdig met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Sportpark Verhoven’. Voor deze plannen dient een partiële herziening van het bestemmingsplan plaats te vinden. Ingevolge art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt dit ontwerpbestemmingsplan met ingang vanaf 26 augustus 2010 gedurende 6 weken op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagen van 8.30 tot 19.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 te Rijen. Ook is het plan gedurende de openingstijden in te zien in de bibliotheek van Gilze, Kerkstraat 106 te Gilze.

Daarnaast kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). Het bestemmingsplan is te vinden in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, onder ‘Bestemmingsplannen in procedure’ en vervolgens ‘Bestemmingsplan Sportpark Verhoven, eerste herziening’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de inwoners van de gemeente Gilze en Rijen en belanghebbenden in deze gemeente, een schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Wientjens van de gemeente Gilze en Rijen, telefoonnummer: 0161-290119.

Rijen, 18 augustus 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

secretaris,

R.M. Wiersema.

Burgemeester,

R.H. Roep.

Naar boven