Ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Hoek van Holland, Dirk van den Burgweg

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat met ingang van vrijdag 27 augustus 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 7 oktober 2010) het ontwerp van het bestemmingsplan Hoek van Holland Dirk van den Burgweg 1e partiële herziening met de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt bij:

  • de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161 te Hoek van Holland.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Aanleiding voor het projectbestemmingsplan is de ontwikkeling van de woningbouwlocatie ten noorden van de kern Hoek van Holland bekend als Dirk van den Burgweg.

De gronden waarop de partiële herziening betrekking bevinden zich in deelgebied 5 van het Bestemmingsplan Hoek van Holland Dirk van den Burgweg.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelgemeenteraad.

  • a) Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de deelgemeenteraad van de deelgemeente Hoek van Holland, Postbus 10, 3150 AA te Hoek van Holland.

  • b) Zij die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, ten kantore van de deelgemeente Hoek van Holland. Voor het maken van een afspraak kunt u mevr. M. van Dijk op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur op 0174-315123 bellen.

Rotterdam 24 augustus 2010

Dagelijks bestuur.

Naar boven