Ontwerpbestemmingsplan begraafplaats ‘De Stuivenberg’

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 26 augustus 2010 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan begraafplaats ‘De Stuivenberg’, met de daarbij behorende stukken, opnieuw ter inzage ligt op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze termijn te bekijken op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → Wonen & omgeving → Bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om een nieuwe begraafplaats aan te leggen op de locatie hoek Blokland/Bovenkerkweg te Montfoort. Het plangebied wordt in het oosten begrensd begrenst door de Bovenkerkweg en in het zuiden door Blokland. In het noorden vormt de watergang achter de tuinen aan de Th. Elsenstraat de grens, in het westen vormt een smalle sloot de grens van het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft al eerder ter inzage gelegen van 17 mei tot en met 25 juni 2010. Per abuis heeft het ontwerpbestemmingsplan niet zes weken ter inzage gelegen, hetgeen wel wettelijk verplicht is. Daarom is het nodig om het hetzelfde ontwerpbestemmingsplan opnieuw ter inzage te leggen.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor een ieder de mogelijkheid om tot en met woensdag 6 oktober 2010 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoon (0348) 476 400. Eerder ingediende zienswijzen zullen gedurende de termijn van terinzagelegging opnieuw kenbaar gemaakt dienen te worden bij de gemeente Montfoort.

Montfoort, 25 augustus 2010

Naar boven