Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Mander, Uelserweg 108

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordeningbekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het volgende gebied:

  • Mander, Uelserweg 108

Van 26 augustus 2010 tot en met 6 oktober 2010 ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening voor een ieder ter inzage:

  • het voorontwerpbestemmingsplan Mander, Uelserweg 108’

Dit bestemmingsplan maakt uitbreiding van het bedrijf Twente-tipi met één tipitent mogelijk.

Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.09004208-vo01) en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

Op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen.

Gedurende deze termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie naar voren brengen omtrent het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het gemeentebestuur van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke reacties kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge reacties kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven