Projectbesluit Cattenbroekerdijk 32

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening genomen hebben voor het realiseren van een bedrijfsloods op het perceel Cattenbroekerdijk 32 te Linschoten. De huidige opstallen met een totale oppervlakte van 938 m2 zullen gesloopt worden en vervangen worden door een loods met een oppervlakte van 700 m2. Binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is het niet mogelijk om een nieuwe bedrijfsloods op het perceel Cattenbroekerdijk 32 op te richten.

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen met ingang van 26 augustus 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het projectbesluit in te zien op de site van de gemeente Montfoort: www.montfoort.nl → Actueel → Bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met woensdag 6 oktober 2010 kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank kan gedurende de beroepstermijn bij de Sector Bestuursrecht, Postbus 3507 LA Utrecht, bij een spoedeisend belang tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene Wet bestuursrecht kan geen beroep worden ingesteld bij de administratieve rechter door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het indienen van een beroepschrift schort de verleende vergunning niet op.

Montfoort, 25 augustus 2010

Naar boven