Projectbesluit Riethorsterweg

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen ten behoeve van: De realisatie van 2 grondgebonden woningen aan de Riethorsterweg tussen huisnummers 14 en 16 te Plasmolen, kadastraal bekend Mook en Middelaar sectie C nummer 2053.

Inzageperiode:

Het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 25 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden en is tevens te raadplegen op www.Mookenmiddelaar.nl.

Het besluit is verzonden aan de aanvrager op 19 augustus 2010.

Reactiemogelijkheden:

Gedurende de inzageperiode kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken. Degene die onverschoonbaar niet tijdig een zienswijze indient, kan in een later stadium geen bezwaar en/of beroep instellen tegen het definitieve besluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak gemaakt worden via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie: bureau RIBM, tel.024-6969177.

Mook, 24 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar,

R.J. Persoon,

burgemeester.

Th.P.G. van der Horst,

secretaris.

Naar boven