Projectbesluit Paardenstation Cambiance de Kienehoef

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het college op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening (Wro) op 17 augustus 2010 het projectbesluit heeft vastgesteld voor de bouw van een paardenstation aan de Zwembadweg 35–37 te Sint-Oedenrode.

Het projectbesluit voorziet in de mogelijkheid voor de bouw van een paardenstation als onderdeel van Cambiance de Kienehoef.

Terinzagelegging

Het projectbesluit ligt vanaf donderdag 26 augustus 2010 tot en met woensdag 6 oktober 2010 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt de plannen ook raadplegen/downloaden van de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl. Op deze site klikt u via de rubriek ‘informatie’ door naar ‘inwoners’, vervolgens naar ‘bouwen en wonen’, daarna gaat u naar ‘bestemmingsplannen’ en ten slotte naar ‘projectbesluit Paardenstation Cambiance de Kienehoef’.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over de vaststelling van het projectbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij over het ontwerpprojectbesluit geen zienswijze kenbaar heeft gemaakt, kan geen beroep instellen. Beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven