Ontwerpbestemmingsplan ‘Noordbroek 15’ 

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordbroek 15’ ter inzage wordt gelegd.

Het gebied betreft de gronden gelegen aan de Noordbroek 15. Op dit perceel is Rubro bv gevestigd en heeft zich gespecialiseerd in het opslaan van consumentenvuurwerk. Het bedrijf is reeds jaren hier gevestigd en heeft momenteel de beschikking over een viertal compartimenten van 45 m2. Voor de opslag van het consumentenvuurwerk is door Gedeputeerde Staten een milieuvergunning verleend die de opslag van maximaal 49.999 kg consumentenvuurwerk toestaat. Voor een adequate opslag van de vergunde hoeveelheid vuurwerk is uitbreiding van de opslagruimte wenselijk. Rubro bv heeft verzocht om medewerking aan een fysieke uitbreiding van de bestaande opslag met een extra compartiment van 59,5 m2 en een extra ontvangstruimte voor de aanlevering van goederen en kantoor en bergruimte. Door de uitbreiding zal de maximaal toegestane opslag, zoals is opgenomen in de milieuvergunning, niet worden overschreden.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 25 augustus 2010 gedurende zes weken (derhalve tot en met dinsdag 5 oktober 2010) ter inzage bij de publieksbalie en is digitaal in te zien op onze website www.almelo.nl/bestemmingsplannen, als ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan eenieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do).

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. E. Jasper van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Stedenbouw, tel. (0546) 54 11 53.

Naar boven