Projectbesluit/bouwvergunning Julianaweg 7 te Hensbroek

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een projectbesluit en bouwvergunning met ingang van 26 augustus 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.

Dit projectbesluit voorziet in een planologische regeling voor het bouwen van een kantoor met laboratoriumruimte aan Julianaweg 7 te Hensbroek

Tegelijkertijd ligt, in samenhang met voornoemd projectbesluit, op grond van artikel 50, lid 4 en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ter inzage de bouwvergunning voor dit kantoor met laboratoriumruimte op het perceel Julianaweg 7 te Hensbroek.

Binnen zes weken na de dag van bekendmaking van deze besluiten, kunnen belanghebbenden daartegen op grond van artikel 7:1, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar).

Een beroepschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de datum;

  • een omschrijving van het besluit c.q. de besluiten waartegen beroep wordt ingesteld;

  • de reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het gericht is. Als u van mening bent dat er sprake is van spoed omdat het bestreden besluit uw belangen schaadt, kunt u bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank in Alkmaar een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren te hebben gebracht.

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur (met uitzondering van de vrijdagmiddag) en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens zijn het projectbesluit en de bouwvergunning digitaal beschikbaar via www.koggenland.nl, wonen en werken/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

De besluiten tot vaststelling van het projectbesluit en verlening van de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Koggenland, 25 augustus 2010

Naar boven