Projectbesluit ‘Nederasselt, Coehoornhof 89’

Burgemeester en wethouders van Heumen maken bekend dat op 16 augustus 2010 het projectbesluit ‘Nederasselt, Coehoornhof 89’ is vastgesteld. Het projectbesluit maakt het mogelijk op het bouwperceel Coehoornhof 89 Nederasselt een woning te bouwen conform de bouwregels voor vrijstaande woningen.

Het vastgestelde projectbesluit, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 26 augustus 2010 digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De analoge versies liggen tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn in pdf vorm tevens digitaal beschikbaar via www.heumen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 26 augustus tot en met 6 oktober 2010 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft bij het beroepschrift te worden overgelegd.

Belanghebbenden kunnen nadat beroep is ingesteld, desgewenst de voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem, om een voorlopige voorziening verzoeken.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 7 oktober 2010, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 24 augustus 2010

Naar boven