Bestemmingsplan Archeologie in werking en onherroepelijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Archeologie’ in werking is getreden en onherroepelijk is geworden op 12 augustus 2010. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gehele grondgebied van Zevenaar. Met dit plan is het archeologische beleid van Zevenaar doorvertaald in een parapluplan ‘Archeologie’. Nu het plan in werking is getreden, is aan alle bestemmingen in alle bestemmingsplannen een extra bestemming toegevoegd: de ‘archeologische waarde’. Het bestemmingsplan Archeologie is één van de toetsingskaders voor het verlenen van de omgevingsvergunning.

Inzage

Het onherroepelijke bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 26 augustus 2010 ter inzage bij de Balie Ruimte in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen:

  • Op de website van de gemeente Zevenaar (www.zevenaar.nl) op de locatie Wonen en Leven in Zevenaar/Ruimtelijke Ontwikkelingen;

  • Via de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl) is het vastgestelde plan te raadplegen;

  • De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Naar boven